Takaisin viikkonäkymään

Keskiviikko

Tavallista parempi lähetys

Toni Murtomäki & Teemu Tanskanen

12:00-14:00

 

Tavallista Parempi Toni Murtomäki seuranaan Tavallista Parempi Teemu Tanskanen tarjoilevat radion kuuntelijoille tavallista parempaa radiosisältöä kahden tunnin ajan.

Los SeAmk Fm

Iida Lahti & Joel Naakka

14:00-16:00

 

Hurjan kilpailullinen ja asiassa pysyvä pari tuntia Los Seamk FM:llä, juontajina Naakka ja Lahti. Mukana myös Seinäjoen Opiskelijapalvelut Oy sekä SAMO.

Kyykkyviinimuijat

Jaana Koivisto & Minna Jarva

16:00-18:00

 

Sivistyneet kyykkyviinimuijat ilahduttavat kansaa ja selvittävät, mikä elämässä on tärkeää. Mitä kannattaa ottaa mukaan Triangeliristeilylle? Kuinka selviytyä tulevasta pikkujoulukaudesta? Millainen on Pönderi, tuo maaseudun Tinderi? Mukana myös vieraileva tähti bilebotti, joka esittelee loppuvuoden kuumimman juomapelin.

Ihastuneen puolesta kyselen

Melissa Heininen & Mikko

18:00-19:00

Onko sulla joku tyyppi joka saa kämmenesi hikoamaan ja sydämesi läkähtymään? Johon ehkä törmäät koulun käytävällä tai opiskelijapippaloissa mutta millään ei vaan suu aukene?

 

Tunnusta ihastuneen onni tai ilmianna kaverisi kiinnostuksen kohde! Ihastuneen puolesta kyselen ohjelman juontajat Melissa ja Mikko käyvät tarinoita läpi lähetyksessään ke 7.11 klo 18. Suorassa lähetyksessä puhutaan muun muassa deittailusta sekä annetaan vinkkejä Triangeli - risteilyn rakkauden aalloille.

 

Voit kirjoittaa meille tarinasi osoitteeseen : ihastuneenpuolesta@gmail.com.

Huom! Kaikki tarinat käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisuojalla.

 

Sitä ei koskaan tiedä kuka ajattelee just SUA!

 

ARMOTONTA MENOA

Teemu Tanskanen & Ville Kangasniemi

19:00-20:00

 

Pitäkää päästänne kiinni arvon herras-, rouvas-, sekä muukinväki koko illan meinaan tulee sellaasta höpinää tötteröön että oksat pois. Lukitkaa tyttäret, veljet, serkut, äidit ja isät  olohuoneisiin radiolähettimen taajuksille koska Teemu ja Ville pistää tuulemaan. Lukitkaa ovet ja  ikkunat koska tämä pyörremyrsky tulee jättämään ikuiset jäljet tärykalvoillenne. Valmistautukaa nauttimaan kauhean hauskasta musiikista! Tämä show on aamuöisen hillittömän hepulin tuotos ja show tulee olemaan vähintäänkin yhtä hervotonta ja hauskaa, aivan kuin olisit saapunut Sami Hedbergin keikalle.

Rewind 2010-luku

Ville-Valtteri Veikkolainen

20:00-21:00

 

2010-luvun kovimmat bängerit tunnissa. Tästä ei bileet parane.

 

Takaisin viikkonäkymään

©Opiskelijaradio SeAMK